Dukla Hrabyň - Sanitrans Opava

17.03.2013 13:00

 

                     !!!Dukla porazila první Opavu!!!

 

 

 

                                                                       

                            DUKLA HRABYŇ       SANITRANS OPAVA

 

                                           4      ( 1:1, 2:0, 1:0 )      1             

 

V BOHbL finišuje základní část, play-off bouchá na vrata, a tak všechny týmy usilují o co nejlepší pozici do těchto nejatraktivnějších bojů… Toto je také náš případ, protože po prohře s Martinovem jsme si situaci zkomplikovali a budeme velice úporně honit pozici do třetího místa, která přece jen je lepší jako ta výchozí. 

K potůčku Porubka přijela tradičně silná Opava a naše zápasy již navždy ponesou punc památného semifinále v loňském 1. ročníku BOHbL, vždyť to byly tak nádherné bitvy! My před rokem semifinále nakonec smolně prohráli nejtěsněji, jak jen to jde a také na podzim již v tomto ročníku jsme v Opavě nevyhráli. V tom utkání jsme však docela propadli, na soupeře vůbec nenašli recept a podlehli 4:1. A kdo by čekal, že to Sanitrans nyní oplatíme? Jenže ten den se poskládala super parta, což je největší devíza Dukly a na ni musíme stavět i dále. A právě proto po rozháraném začátku, kdy soupeř šel do vedení, jsme převzali iniciativu a již dominovali. Soustavný tlak, ani ne drtivý, ale pomalý a koncepční, kdy jsme měli míček na holi častěji a kdy se na naši hru dalo dívat. Nejen, že jsme vyrovnali, ale poté, co jsme prokázali lepší herní pohodu, i přidali další branky, což rozhodlo. Sanitrans tentokráte opravdu nestačili. A my si toho velice vážíme, protože jednak je to výborný celek s mnoha individualitami, jednak my si sami sobě dokázali, že můžeme porazit každého v lize, když potáhneme za jeden provaz. Poprvé vůbec nevadilo, že jsme střídali tři útoky, všichni jsme dýchali pro tým a vtiskli si tak do srdce krásný zážitek, protože toto byly tři veledůležité body v pro nás nádherném utkání!                                                        

 

 

 

 

Branky a nahrávky: 9:17 Zavadil Lukáš (Kusýn Miloš, Laryš Stanislav), 16:18 Tomeš Pavel (Kusýn Miloš, Laryš Stanislav)(PP), 20:52 Kusýn Miloš (Laryš Stanislav, Grabovský Lukáš), 35:17 Miksa Marek (Tomeš Pavel)(EN) - 1:31 Kavan Aleš.

Střely 20:16, Vyloučení 0:2, navíc Pavel Anděl (SAN) trestné střílení za podražení,Přesilovky 3:0, Využití 1:0, V oslabení 0:0, Diváků 15.