Dukla Hrabyň - Warrioti Havířov

18.11.2012 14:00

 

! DUKLA PADLA DOMA FOTBALOVĚ S HAVÍŘOVEM!

V nedělním utkání se proti sobě postavily tyto celky v letošní sezóně podruhé. V prvním zápase byla úspěšnější Dukla, ovšem se vědělo, že tým z Havířova bude chtít urvat vítězství tentokrát pro sebe. 
Měli určitě motivaci, když si pořád v hlavě myslí, že Dukla je celek hráčů ze Sokola. Trochu pravdy na tom je, ovšem takové, že Dukla je celek převážně z BÝVALÝCH hráčů Sokola, kteří skončili s 
aktivním hokejbalem z různých důvodů a kde jednou za čas nastoupí i právě hráči Sokola, který je samozřejmě díky kamarádským vztahům "bratrský" tým Dukly. To jen pro vysvětlení pro pár uplakánků, kteří si na tohle pořád stěžují :)
Zápas se hrál ve velkém tempu, oba týmy se dostávaly do gólových příležitostí, které ale zužitkovat nedokázaly. V nohách a na hokejkách hráčů Dukly jako by se dostavila určitá svázanost a nervozita z nevstřeleného gólu. Také nadšení a elán z minulých zápasů byl ten tam. Střely na bránu byly v prvních
dvou třetinách vyrovnané, jen v poslední měla Dukla o 2střely na bránu více. Bohužel se neujala ani jedna z nich a minutu a půl před koncem zápasu, kdy hrál celek Dukly oslabení, zůstal naprosto osamocen napravo na modré čáře útočník Havířova, který velmi hezkou a chytrou střelou k levé tyči překonal brankáře Dukly.
Ani závěrečná hra bez brankáře "domácího" celku kýžené ovoce nepřinesla a Dukla tak musela sklopit hlavy před výkonem havířovského celku, který měl ten den mnohem větší hlad po vítězství.

 

 

                                                       

DUKLA  HRABYŇ                        WARRIOTI HAVÍŘOV

          0          ( 0:0 , 0:0 , 0:1)                    1

 

Team

Čas

Střelec

1. asistent

2. asistent

Stav

WAR

34:26

Kotrla, Jan

Kraina, Radek  

Navrátil, Josef  

0:1

 

Střely na branku: 31:29, vyloučení 3:3, přesilovky 2:2, využití 0:1